Кулінарія

Консервований курча тютюну від “главпродукт”. Дивимося, що в банку і як воно на смак

Вже багато разів зарікався не робити цього, і ось знову.
Я навіщось знову придбав консерви “Главпродукт”. Мене не зупинила навіть висока ціна і весь минулий негативний досвід від дегустації продуктів цієї марки.

Ціна на Перехресті – 246 рублів.

В цей раз мені дуже захотілося скуштувати курчати тютюну закатанного в банку.

Почну я цей консервний огляд, як правило, з ознайомлення зі складом.

З ним, загалом-то, все в порядку – мінімум інгредієнтів, і все суцільно натуральні. Якщо повірити інформації з етикетки – Е-шок немає зовсім.

склад: м’ясо курчати, олія, спеції, сіль,

Термін зберігання консервів – 3 роки з дати виготовлення.
Маса нетто 425 грам.

Як тільки я відкрив банку, в ніс шибанул запах смаженої курки. Аромат настільки яскравий і неприродний, що у мене з’явилися сумніви у відсутності харчових добавок у складі. Мені здається, що без ароматизаторів все ж не обійшлося. (хоча не виключено, що я помиляюся)

З банки вміст вдалося витягти з працею, тару для цих консервів виробник вибрав незручну, з вузьким горлечком.

Шматки птиці невеликі, нарубані разом з кістками, що сумно. Але втім, кісток не дуже багато і вони настільки розварені, що розминаються навіть виделкою без особливих зусиль. Ризик травмуватися гострим уламком виключений.

За органолептичними показниками цей продукт, загалом-то, досить таки схожий на курча тютюну приготованого за класичним рецептом. Лише запах і смак яскравіше рази в три.
Це майже не залишило сумнівів щодо наявності у складі ароматизаторів і підсилювачів смаку.

М’ясо начебто смачне, але з сіллю і спеціями знову ж явний перебір, в чистому вигляді спожити цей продукт буде важкувато. Хіба що з’їсти з яким небудь гарніром, або в кашу додати. А ще краще використовувати в якості закуски. На мій погляд, під міцні міцні напої ці консерви зайдуть непогано:)

Related posts

Leave a Comment