Кулінарія

Курячі крильця в беконі: новий рецепт

За все своє життя я перепробував напевно близько десятка різних способів приготування курячих крил. І взагалі-то всі вони були досить непоганими, але опублікований нижче рецепт я вважаю найвдалішим. Крильця виходять настільки смачними, що приготованого завжди виявляється мало.

У рецепті є тільки один мінус – він досить витратний у фінансовому плані. Все-таки бекон коштує досить дорого, а його треба порядно – на кілограм крилець потрібно буде приблизно 2 упаковки.

Список інгредієнтів:

крильця курячі 1 кг
бекон сирокопчений 2 упаковки
часник сухий 1 ч. ложка або свіжий 2 – 3 зубчики
перець чорний мелений 1 ч. ложка
паприка 1 ч. ложка
кетчуп або соус барбекю 3 – 4 ст. ложки
сіль

1. Курячі крильця промити і розрізати кожне по суглобам на три частини. Крайня частина, звана пензлем, не знадобиться. У ній практично немає м’яса, тому витрачати на нього бекон буде занадто марнотратно.

2. Підготовлені крильця посолити, приправити спеціями і часником і прибрати на годину в холодильник.

3. Потім кожну частину крила загорнути в смужку бекону.

4. Готові рулетики викласти на деко, застелений пергаментним папером.

5. Запікати хвилин 35 – 40 в духовці, розігрітій до 180 градусів. Хвилин за 10 до кінця, змастити крильця смачним кетчупом або соусом барбекю. Любителі гострого можуть використовувати аджику.

Готові крильця подавати з гарніром на ваш смак, доречно буде практично всі. А можна просто так схомячить або використовувати як закуску до пінному.

Related posts

Leave a Comment